220px-Prometheusposterfixed
  • REGIA: Ridley Scott
  • SCENARIU: Jon Spaihts, Damon Lindelof
  • PRODUCATOR: Ridley Scott, David Giler, Walter Hill
  • IMAGINE: Dariusz Wolski
  • DISTRIBUTIE: Noomi Rapace, Michael Fassbender, Guy Pearce, Idris Elba, Logan Marshall-Green, Charlize Theron
  • PREMIERA: 8 Iunie, 2012 (Romania)
  • WEBSITE: Prometheus

In vara asta avem ce sf-uri sa vedem…

Nu este un film despre eroi legendari din vechea Grecie sau despre Maretul Olimp sau despre conflictele nesfarsite ale lui Zeus cu progeniturile sale sau cu titani sau cu Prometeu !

Ridley Scott se pare ca uraste mitologia greaca ! Ridley Scott chiar isi creeaza propria mitologie , si este una stiintifico-fantastica. Dupa Avatarul lui James Cameron acum avem un an,al lui Prometeus ! De la Blade Runner continuand cu seria Aliens Ridley Scott incearca sa creeze inceputul seriei Aliens in rolul jucat magistral de Charlize Theron cu acest film isi doreste se pare un loc pe panoplia zeilor 3d , George Lucas, James Cameron, Steven Spielberg .

In vara asta isi creeaza un erou ,ce va fi protagonistul unei serii noi .La fel ca si in cazul seriei Alien, avem parte de un regal Science Fiction (cred ca va fi anul lui Ridlley – domnul Cameron poate sa se mai odihneasca putin ). Nimic nu este mai frumos decat sa vezi cum “titani’ ai filmului concureaza intre ei , imi pare rau ca cei mai mari “zei” nu mai au chef de “joaca”- Lucas cu Spielberg.

Plot: Candva in viitor, o nava umana super sofisticata condusa de cativa cercetatori ajunge pe o planeta descoperita .Ei gasesc site-uri care au adapostit civilizatie , insemne , scrisuri, etc . Efecte la maximum bine executate si cu un impact vizual extrem , spatii largi ,rezolutia inalta a filmului ,3d-ul face toti banii, culorile si miscarea aparatelor de filmat te introduc intr-o lume ireala pentru noi dar “reala” a planetei si actiunea filmului este gradata in tempo-ul special Ridlley Scott.

Lasă un comentariu